Vandaag open vanaf 11:30

Waterstraat 6 7001 BH Doetinchem

Italiaanse High Tea/Wine

Tijdens de High Tea serveren wij diverse Italiaanse zoete en hartige items op olijven houten planken. Hierbij kunt u onbeperkt gebruik maken van ons theeplateau vol verse theesoorten.
26,50 p.p.*

Kiest u liever voor een High Wine? Dat kan! De thee wordt in dit geval vervangen voor een fles huiswijn naar keuze (1 fles per 2 personen). Hierbij schenken wij water en na afloop een kop koffie of thee.
32,50 p.p. *

Wilt u de drankjes liever los bestellen? Dan betaalt u alleen voor de High Tea en de drankjes (naar eigen keuze) worden apart in rekening gebracht.
23,50 p.p. *

Aanvullende informatie
Reserveren is verplicht, en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Allergieën of dieetwensen? Geef ze door bij uw reservering en wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

*Voorwaarden High Tea/wine: overige drankjes en/of gerechten worden apart in rekening gebracht. High tea’en is dagelijks mogelijk vanaf 13.45uur. De tafel is beschikbaar tot uiterlijk 16:30uur. Wanneer wijzigingen in het aantal personen niet van te voren worden doorgegeven zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.